Masthead header

Git & Rut softar

Nä, det gör vi inte. Vi har bara lite för mycket annat för oss just nu, så det finns ingen tid att fota alla underbara ungar och deras familjer!

Vi har ingen möjlighet i dagsläget att ta emot nya kunder, de få fototillfällen vi kan erbjuda, är reserverade för familjer som redan är kunder hos Git & Rut.

Eventuellt öppnar vi upp lite mer inför jul, så håll utkik på vår Facebooksida! www.facebook.com/gitochrut

kram

Kristin och Lovisa

Back to top|Contact me|

Inte den första, men andra.

1a januari är dagen då man med stor kraft och entusiasm ska lägga ut kursen för det nya året. Internet vimlar av inspirerande bilder som alla går ut på att uppmana till förändring, nytänkande och framtidsplaner. Jag älskar det, känner hur det spirar i varenda cell i kroppen. Vill ge mig ut på äventyr och känner förändringslust som aldrig annars! Men helt ärligt är 1:a januari en väldigt dålig dag för att anamma den här typen av känslor. Man är ju trött. Slö, rentav. Inte bara för att julen och nyårsaftonen nu är över utan också för att man antagligen var uppe väldigt länge kvällen innan. Vi gjorde vårt bästa med mysig långfrukost och nyårspromenad men så gott som ingen förändring alls blev inledd. Vi satt i bilen hem i 5 timmar och käkade ”nyårspizzan” på Max (fullt på PizzaHut i Norrköping, till allas stora besvikelse).

Så nej, vi la inte ribban för året som ska komma. Vi hoppas på långt mycket mer energi än så, och idag – den 2:a januari – har det sett lite bättre ut. Just nu står mat på agendan och veggoambitionen är tydligare än nånsin. Vi tjuvstartade lite i mellandagarna, men idag har Matåret 2014 inletts hos Sellströms! (#sellströmsmat)

På menyn idag stod Zucchini- och Halloumibiffar (recept från kokboken Veggivore). Smaskigt som attan tyckte vi, barnen var lite mer skeptiska som väntat. Häromdagen lagade vi auberginegratäng från samma bok, supergott! Det blir inga matbilder den här gången, men det kan komma framöver, beware! Lite annat kan jag bjuda på:

2014-01-02_0002Jordgubbstårta på nyårsafton. Det borde vara en tradition. Lunch på McDonalds kan vi däremot gärna slippa.
2014-01-02_0003

Sista dagen på det gamla året! 2014-01-02_00042014-01-02_0005Nyårsdag, utan snö, med sol. 2014-01-02_00062014-01-02_0007

Back to top|Contact me|